Пользователь: Пароль:      Забыли пароль?  Регистрация
Основное меню





 : Партнер клуба - Страховая компания «Княжа»
Написал SKO в 07.02.2011 11:42:31 (2202 прочтений)

Открыть изображение в новом окне

«Діяльність Української страхової компанії «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» націлена на задоволення сучасних потреб у страхових послугах. Компанія розвиває масові продукти, пов’язані з автострахуванням (КАСКО, ОСЦПВ), а також медичне та майнове страхування.

Про компанію
Гарантії якості та фінансової стабільності УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» надає Віденська страхова група (Vienna Insurance Group), яка успішно працює на європейському страховому ринку з 1824 року.
Віденська Страхова Група на сьогоднішній день активно представлена в 23 країнах та є лідером страхового ринку у Центральній та Східній Європі. Понад 23 тисячі працівників у більш ніж 50 компаніях Групи забезпечують захист своїх клієнтів. Крім Австрії компанії Віденської Страхової Групи знаходяться в Білорусії, Болгарії, Хорватії, Чеській республіці, Грузії, Німеччині, Угорщині, Італії, Ліхтенштейні, Польщі, Румунії, Росії, Сербії, Македонії, Туреччині, Словенії, Словаччині та в Україні.
Відмінна фінансова потужність Групи підтверджена міжнародним рейтинговим агентством «Standard & Poor's», яке в 2009 році знову високо оцінило фінансову стабільність Vienna Insurance Group, надавши їй рейтингову оцінку "А+ позитивний".
Таким чином, зобов’язання компанії перед застрахованими особами забезпечені однією з найпотужніших фінансових структур Європи.

Ціни
Компанія відповідально підходить до захисту інтересів своїх Клієнтів. Саме тому ціни на страхові продукти, що пропонує УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп», дозволяють гарантувати швидке відшкодування збитків за будь-яким страховим випадком.

Сервіс
Наші співробітники готові надати вам консультації та забезпечити допомогу у разі настання страхового випадку у будь-якому місці та у будь-який час. Наші медичні працівники та аварійні консультанти працюють для Вас цілодобово.

Комунікація
Українська страхова компанія «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» співпрацює зі своїми клієнтами на засадах відкритості. Саме тому ми докладаємо всі зусилля для того, щоб налагодити діалог з кожним, хто потребує страхового захисту своїх інтересів. Ми зацікавлені в тому, щоб почути Вашу думку про роботу Компанії, її сервіс та продукти. Ми готові не лише говорити, але й слухати тих, кого ми захищаємо!»

Страховая компания «Княжа» предоставляет членам клуба скидку от 15 до 30%(в зависимости от стажа вождения).
Тел. 095 89 789 00, 093 409 53 41 (Кравчук Николай).

Версия для печати
 


Украинская Баннерная Сеть
 | UA VW Club