Пользователь: Пароль:      Забыли пароль?  Регистрация
Основное меню





 : VW Bulli
Написал Valentyn в 02.03.2011 14:35:47 (705 прочтений)

Volkswagen покаже в Женеві ще одну нову концепт-модель під назвою Bulli, яка є результатом розвитку Microbus 2001 року. Однак Bulli більш компактний, ніж його попередник, і розрахований на 6 чоловік – його розміри становитимуть 3.99м в довжину, 1.75м завширшки і 1.70м заввишки, з колісною базою 2,62м. Volkswagen стверджує, що інтер'єр є досить просторим для шести пасажирів, з трьома сидіння спереду і трьома ззаду.

Открыть изображение в новом окне

Об’єм багажника становить 370л, а при складених задніх сидіннях 1600л. Bulli також може використовуватися для екскурсій і поїздок за місто, так як сидіння можна трансформувати в рівну площину для відпочинку.

Мінівен оснащений рухомим iPad на центральній консолі, який виконує фунції розважального екрану, а також забезпечує контрольні функції, такі як керування Bluetooth Hands-Free, навігаційною системою і медіа-центром.

Открыть изображение в новом окне

Концепт оснащений електричним двигуном і акумуляторними батареями, ємність яких дозволяє проїхати до 300км на одному заряді. Потужність двигуна складає 85кВт, а обертальний момент становить 270Нм, який доступний відразу з першого натискання на педаль. Літій-іонний акумулятор має максимальну ємність 40 кВт/год, і як стверджує Volkswagen, може бути повністю заряджений менш ніж за годину на спеціалізованій електричній підзарядній станції.

Открыть изображение в новом окне

Від 0 до 100км/год Bulli прискорюється за 11,5с, а максимальна швидкість складає 140км/год. Можливо, що концепт також компонуватиметься і фірмовими бензиновими та дизельними двигунами, об’ємом від 1.0 до 1.4л.

Volkswagen нічого не говорить про запуск концепта у виробництво, але визнає, що у Bulli є потенціал, щоб встановити новий п’ятий сегмент мінівенів поруч з Caddy, Touran, Sharan і його великим колегою - Caravelle.

Версия для печати
 


Украинская Баннерная Сеть
 | UA VW Club